Vakantiepark Landgoed De IJsvogel
Huisje huren Veluwe met Pinksteren

Pinksteren

  • Vakantiepark op de Veluwe
  • Kindvriendelijke faciliteiten
  • Massage en wellness studio

Weekendje weg met Pinksteren

Wil je er even tussenuit met Pinksteren? Kom naar Recreatielandgoed De IJsvogel en geniet van onze faciliteiten en de prachtige natuurrijke omgeving. Er is tijdens Pinksteren van alles te beleven op ons vakantiepark. Een weekend weg met Pinksteren bij De IJsvogel is zo wel heel verleidelijk! Door de vrije dagen rondom Pinksteren heb je tijd te genieten van elkaar in de natuur van Nationaal Park de Hoge Veluwe. Verblijf in een wellnesslodge, chalet, vakantiehuis of luxe villa.

Tijdens het Pinksterweekend op Recreatielandgoed De IJsvogel hoeft u zich niet te vervelen. Er is van alles te doen op het park zelf en in de omgeving!

Elke zondag is het slow sunday bij de IJsvogel: je kunt tot 20:00 uitchecken!

Huisje huren op de Veluwe met Pinksteren

Geniet van de prachtige omgeving met een heerlijk voorjaarszonnetje. Recreatielandgoed De IJsvogel is een schitterend en kindvriendelijk vakantiepark op de Veluwe. De Veluwe is een waar wandel- en fietsparadijs. Heb je geen fiets mee,  dan kun je fietsen huren op ons park. Trek er lekker op uit in de ongerepte natuur. ga cultuursnuiven in de omgeving of maak een uitstapje met de kinderen naar een attractiepark. 

Op ons park is er ook genoeg te beleven voor jong en oud. Ook tijdens de Pinksterdagen kun je genieten van al onze faciliteiten. Zo kun je heerlijk ontspannen en tot rust komen in onze massage & wellness studio of een frisse duik nemen in het overdekte zwembad of buitenzwembad. Leef je uit op onze sportvelden of ga lekker een potje bowlen. Voor de kinderen is er een uitgebreid animatieprogramma waar ze lekker kunnen knutselen, zingen en dansen.