• Ruim aanbod vakantiewoningen te koop
  • Gelegen op de Veluwe
  • Kindvriendelijk vakantiepark

Vakantiewoning kopen op de Veluwe

Wil je het liefst het gehele jaar door genieten van de Veluwe? Dan is het kopen van een vakantiewoning op de Veluwe de perfecte investering. Koop een vakantiewoning bij Recreatielandgoed de IJsvogel en geniet van de vier seizoenen op de Veluwe. Momenteel worden er gloednieuwe vakantievilla’s en lodges gebouwd op het vakantiepark. Deze vakantiewoningen zijn geschikt voor gedeeltelijk eigen gebruik en verhuur. Maar de vakantiewoningen lenen zich ook uitstekend om volledig te verhuren. Bij Recreatielandgoed de IJsvogel zijn er diverse vakantiewoningen op de Veluwe te koop.

 
Meer informatie aanvragen
 

Vakantiewoningen op de Veluwe te koop

Het aanbod vakantiewoningen die te koop zijn op de Veluwe bij Recreatielandgoed de IJsvogel is erg gevarieerd. Op een schitterend en rustig gedeelte van ons vakantiepark worden nieuwe vakantiewoningen en lodges gebouwd. De grootte varieert van 2 tot 24 personenen en iedere woning heeft zijn eigen stijl en uitstraling. Een aantal woningen beschikken zelfs over eigen wellnessfaciliteiten. Bij het kopen van een vakantiewoning op de Veluwe kun je ervoor kiezen om deze aan te schaffen voor volledige verhuur of een combinatie van beide. Wil je graag een vakantiewoning kopen op de Veluwe om enkel te verhuren? Dan kun je bij Vogelveld een vakantiewoning kopen op de Veluwe met rendementsgarantie. Hierbij ontvang je een gegarandeerd rendement op jouw investering.

 

Vakantiewoning kopen op de Veluwe bij Vogelveld

Een vakantiewoning kopen bij Vogelveld biedt u vele voordelen en mogelijkheden. Ten eerste bent u eigenaar van een prachtige vakantiewoning op de Veluwe. Daarnaast is het mogelijk om een aantrekkelijk rendement te ontvangen door uw vakantiewoning te verhuren. Zelf hoeft u als eigenaar hier niks voor te doen. Onze professionele verhuurorganisatie, Verhuurbemiddeling De IJsvogel BV, zal u volledig ontzorgen en alles voor u regelen. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw investering.

Waarom op de Veluwe kopen:

  • Een van de populairste vakantiegebieden van Nederland
  • Geniet van de rust en ruimte
  • Eindeloos fietsen en wandelen
  • Groot aantal toeristische attracties

Ben je enthousiast geworden over een vakantiewoning kopen op de Veluwe? Maak dan eens een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Wij voorzien je graag van een passend advies tijdens een persoonlijk of telefonisch gesprek.

 
Neem contact met ons op