Vakantiepark Landgoed De IJsvogel
Vakantiehuis kopen Veluwe

Vakantiewoning kopen op de Veluwe

  • Aanbod vakantiewoningen te koop
  • Gelegen op de Veluwe
  • Kindvriendelijk vakantiepark

Vakantiewoning kopen op de Veluwe

Wil je het liefst het gehele jaar door genieten van de Veluwe? Dan is het kopen van een vakantiewoning op de Veluwe de perfecte investering. Koop een vakantiewoning bij Recreatielandgoed de IJsvogel en geniet van de vier seizoenen op de Veluwe. Eind mei 2023 zijn er gloednieuwe Tiny Wellness Cabins gebouwd, deze vakantiewoningen zijn geschikt voor gedeeltelijk eigen gebruik en verhuur. Maar de vakantiewoningen lenen zich ook uitstekend om volledig te verhuren. Neem gerust contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Vakantiewoningen op de Veluwe te koop

NIEUW: unieke Tiny Wellness Cabins aangeboden voor verkoop op de Veluwe op Recreatielandgoed de IJsvogel. Met trots kunnen wij u laten weten dat er 5 unieke Tiny Wellness Cabins voor de verkoop worden toegevoegd aan onze reeds gerealiseerde en verkochte vakantiehuizen. Voor u een uitgelezen kans om te investeren in een prachtige vakantiewoning met de juiste balans tussen plezier en rendement. Immers bij het kopen van deze vakantiewoning op de Veluwe kun je ervoor kiezen om deze aan te schaffen voor volledige verhuur. Of eigen gebruik van uw vakantiewoning maken wat puur vakantieplezier oplevert, ervaringen die niet in geld uit te drukken zijn. En daarnaast verhuren voor een interessant rendement. Deze combi is een pure win- winsituatie!

Vakantiewoning kopen op de Veluwe bij de IJsvogel

Een vakantiewoning kopen bij Recreatielandgoed de IJsvogel biedt u vele voordelen en mogelijkheden. Ten eerste bent u eigenaar van een prachtige vakantiewoning op de Veluwe. Daarnaast is het mogelijk om een aantrekkelijk rendement te ontvangen door uw vakantiewoning te verhuren. Zelf hoeft u als eigenaar hier niks voor te doen. Onze professionele verhuurorganisatie, Verhuurbemiddeling De IJsvogel BV, zal u volledig ontzorgen en alles voor u regelen. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw investering.

Waarom op de Veluwe kopen:

  • Een van de populairste vakantiegebieden van Nederland
  • Geniet van de rust en ruimte
  • Eindeloos fietsen en wandelen
  • Groot aantal toeristische attracties

Ben je enthousiast geworden over een vakantiewoning kopen op de Veluwe? Maak dan eens een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij voorzien je graag van een passend advies tijdens een persoonlijk of telefonisch gesprek.