Vakantiepark Landgoed De IJsvogel
Herfstvakantie Veluwe

Herfstvakantie Veluwe

  • Herfst op de Veluwe
  • Vakantiepark in Voorthuizen
  • Vakantiehuizen voor 4-24 personen

Herfstvakantie op de Veluwe

De zomer zit er alweer een tijdje op en je bent eigenlijk wel weer toe aan een heerlijke vakantie. De herfstvakantie is daarvoor dé ideale periode. Bovendien hebben de kinderen vrij van school. Kortom, het is dé tijd om even heerlijk een weekendje, midweek of weekje weg te gaan. Een perfect vakantiehuis in de herfstvakantie vind je bij Recreatielandgoed De IJsvogel in Voorthuizen. Met de Veluwe als achtertuin beleef je hier de leukste herfst ooit. De Veluwse natuur is op haar mooist met alle oranje, rode en gele kleuren. Wedden dat de kinderen het leuk vinden om een herfsttafel te maken?! Trek eropuit en maak prachtige herfstwandelingen en warm vervolgens op in je chalet, lodge of villa bij De IJsvogel. Een herfstvakantie op de Veluwe: die móét je een keer beleefd hebben!

Elke zondag is het slow sunday bij de IJsvogel: je kunt tot 20:00 uitchecken!

Bungalow huren in de herfstvakantie

Voor hét perfecte huisje in de herfstvakantie bent u bij De IJsvogel op de juiste plek. U heeft een ruime keuze uit chalets, lodges en villa’s voor maximaal 8 personen. Alle vakantiehuizen beschikken over WiFi: zoek ‘s avonds de warmte op en ga gezellig met uw gezin een filmpje kijken op Netflix. Laat het weer het toe? Geniet dan van het najaarszonnetje op het terras van uw vakantiehuis. In de herfstvakantie kunt u ook een groepsaccommodatie voor 12, 20, 22 of 24 personen huren: ideaal voor een vakantie met de hele familie! 

De IJsvogel in het kort:

  • Vakantiepark op de Veluwe
  • Vakantiehuizen voor 4-8 personen
  • Groepsaccommodaties voor 12-24 personen
  • Overdekt zwembad en Massage & wellness studio
  • Huisdieren zijn welkom
 

Vakantiepark De IJsvogel in de herfstvakantie

Op ons bungalowpark is in de herfstvakantie van alles te beleven voor jong én oud. Neem een duik in het overdekte zwembad of ga voor ultieme ontspanning in de massage & wellness studio. Tijdens de regenachtige herfstdagen is een potje bowlen bij onze bowlingbanen ook een leuke activiteit: wie gooit de eerste strike? Voor de kinderen hebben we diverse sportvelden en speeltuinen en ook ons enthousiaste animatieteam is aanwezig om uw kids te vermaken. Een huisje huren in de herfstvakantie bij De IJsvogel laat u ook kennismaken met de veelzijdige Veluwe. De Veluwe is méér dan alleen een natuurgebied: bezoek eens Paleis Het Loo, Burgers’ Zoo of Schateiland Voorthuizen. 

Een herfstvakantie op de Veluwe staat garant voor een onvergetelijke tijd! Ervaar hoe het mooiste natuurgebied van Nederland rood, oranje en geel kleurt en geniet ‘s avonds na een herfstachtige dag in uw comfortabele vakantiehuis. Weet u al in welke bungalow u de herfstvakantie komt doorbrengen?

Bekijk de prijzen in de herfst