Vakantiepark Landgoed De IJsvogel
Leukste moederdag-activiteiten op de Veluwe

De leukste moederdag-activiteiten op de Veluwe

7x Moederdag tips op de Veluwe

Ma, mam, mama, moesje… hoe je je moeder ook noemt, ze verdient het om in het zonnetje gezet te worden en vooral op Moederdag. Een uitgelezen kans om op de Veluwe een leuke activiteit te beleven met mama. Ideaal om te combineren als je een weekendje weg bent op Recreatielandgoed de IJsvogel, dat al een cadeautje op zich is. Hoe ga jij je moeder verrassen op Moederdag? Hieronder lichten we de leukste moederdag-activiteiten uit!

Massage voor mama bij LOOM

Geef je moeder rust cadeau, onder het mom van: even tijd voor jezelf.. je hebt het verdiend! En hiervoor hoeft ze niet eens van het vakantiepark af! In onze eigen praktijk Massage & Wellness by Loom komt ze helemaal tot rust in de traditionele opgietsauna of de infraroodsauna. Of kan ze genieten van een klassieke massage, Indiase hoofdmassage of een van de andere behandelingen. Ben je mama in spé? Ook zwangerschapsmassages worden hier door gediplomeerde masseuses gegeven. 

 
Wellness studio

Samen koken bij Kookstudio Delicio

Liefde gaat door de maag, óók bij moeders! Neem haar daarom mee naar Kookstudio Delicio in Nunspeet. Ontdek de warme smaken van de lekkerste Spaanse tapas, Italiaanse pasta’s of blijf dichtbij en kook een streekgerecht van de Veluwe. Samen koken is samen genieten!

High tea of high wine bij Landgoed Staverden

Neem plaats in de Orangerie, de Serre of op het terras in de 17e eeuwse kasteeltuinen van Landgoed Staverden. Een zeer sfeervolle plek met heerlijk eten. De high tea of high wine is écht een aanrader! Proef hartige en zoete hapjes, een genot voor de mond. Sluit de dag af door een mooie wandeling te maken in de buurt, er zijn diverse wandelroutes. Een compleetje dagje uit op Moederdag!

Een luxe brunchmand voor mama bij Bakker Piet

Als je een weekendje weg bent op de Veluwe, of het Moederdag is of niet, de omgeving verkennen met het gezin is een must! Op de fiets of aan de wandel, het is allebei een aanrader. Maar neem dan wel een kleedje en een luxe brunchmand van Bakker Piet mee als verrassing. Zo kan je tijdens de route gezellig picknicken en voelt je moeder zich extra speciaal.

 
Bakker Piet

Een dagje wellness op de Veluwe

Echt even ontspannen kan in een van de wellnesscentra op de Veluwe. Hier kunnen moeders zich onderdompelen in warme baden, spieren opwarmen in fijne sauna’s of een beautybehandeling krijgen om zichzelf nóg mooier te maken. Na een dagje in de sauna is je moeder weer helemaal relaxt en opgebloeid. Maar naar welke sauna ga je dan? Ontdek onze top 7 van Sauna- & wellnesscentra op de Veluwe.

Bezoekje aan Pluktuin Stroe Berries

Een mooi bosje bloemen voor je moeder is altijd een goed idee! Bij Pluktuin Stroe Berries kan ze haar eigen bloemstuk plukken, terwijl ze ontspannen bezig is in de natuur. Je krijgt een mandje en een schaar mee en zo struin je heerlijk door de tuin en pluk je de bloemen die je graag wilt. Na deze ‘inspanning’ kan je een plekje zoeken op het terras voor een kopje koffie en een heerlijk gebakje. Dat is genieten!

Lentespeurtocht bij Kasteel Cannenburch

Moederdag is ook een ideaal moment om samen met het gezin eropuit te gaan. Zo is de lentespeurtocht in het kasteelpark van het middeleeuwse kasteel Cannenburch erg leuk! Wandel door het prachtige oude parkbos met weilanden en vijvers, terwijl de kinderen opdrachten uitvoeren en alles leren over het park en zijn bewoners. De kinderen krijgen een visnet mee als knapzak en moeten deze uiteraard ook gebruiken!